• Uw werkklimaat en winst van integriteit

 • In welke mate stimuleert uw werkklimaat integriteit? Het 'leven' van integriteit is een van de belangrijkste factoren die de reputatie van een bedrijf of organisatie beïnvloeden. Het vertrouwen komt te voet en gaat te paard wordt vaak gezegd. Juist in tijden van crisis is de verleiding groot om het niet zo nauw te nemen. Daarom adviseren wij om anti-cyclisch te investeren in winst van integriteit.

   

  Online QuickScan Winst van integriteit

  De QuickScan Winst van integriteit omvat 17 generieke succesfactoren die bijdragen aan integer handelen in organisaties. Ze zijn verdeeld over vijf gebieden: individueel, samen, faciliteren, organiseren en maatschappij. Naast een rapport met de scores per vraag vatten wij de scores op 1 A4 samen in de vorm van een causal loop diagram zodat de resultaten in samenhang kunnen worden bezien: wat is goed ontwikkeld, waar is nog ruimte voor verbetering, op welke andere factoren heeft dit in potentie invloed en wat is in het effect op integer handelen in onze organisatie? Zo krijgt u in zeer korte tijd handvatten voor verbetering waar iedereen zich in herkent.

   

  Boek Winst van integriteit gratis

  In het kader van de coronacrisis is het lezen van boeken weer populair. Daarom ontvangen deelnemers aan de QuickScan Winst van integriteit het gelijknamige boek gratis. Deze aanbieding geldt vanaf 10 personen en tot 1 juni 2020.  

   

  Neem contact op.