• Online QuickScan Winst van integriteit

 • In verband met de coronacrisis faciliteren wij tot nader order alleen online.

  In welke mate stimuleert uw werkklimaat integriteit? Het 'leven' van integriteit is een van de belangrijkste factoren die de reputatie van een bedrijf of organisatie beïnvloeden. Het vertrouwen komt te voet en gaat te paard wordt vaak gezegd. Juist in tijden van crisis is de verleiding groot om het niet zo nauw te nemen. Daarom adviseren wij om anti-cyclisch te investeren in winst van integriteit.

  Voor kleine teams tussen 5 en 10 personen is de prijs €50 per p.p, ex BTW. In het kader van de coronacrisis ontvangt iedere deelnemer tijdelijk gratis het boek Winst van integriteit. Voor grotere groepen prijs op aanvraag.

 • Online QuickScan Winst van integriteit

  De QuickScan Winst van integriteit omvat 17 generieke succesfactoren die aantoonbaar bijdragen aan integer handelen in organisaties. Ze zijn verdeeld over vijf gebieden: individueel, samen, faciliteren, organiseren en maatschappij. Naast een rapport met de scores per vraag vatten wij de scores op 1 A4 samen in de vorm van een causal loop diagram zodat de resultaten in samenhang zichtbaar worden: deze uitkomsten bespreken wij met de opdrachtgever en destilleren wat goed is ontwikkeld, waar nog ruimte is voor verbetering, op welke andere factoren dit in potentie invloed heeft en wat het effect is op integer handelen in uw organisatie. Zo krijgt u in zeer korte tijd handvatten voor verbetering waar iedereen zich in herkent.

   

  Boek Winst van integriteit gratis

  In het kader van de coronacrisis zijn veel mensen bezig met overleven. Tegelijkertijd is het lezen van boeken weer populair. Daarom willen wij iets extra's doen. Deelnemers aan de QuickScan Winst van integriteit ontvangen het gelijknamige boek gratis. Dit biedt de mogelijkheid om in eigen tempo te verdiepen.

  Deze aanbieding geldt vanaf 5 personen en tot 1 juli 2020.   

  Neem contact op.