• Team

 • Human Treasures is een netwerkbedrijf. Samenwerken is niet alleen leuker, maar vooral ook beter voor u als klant. Deskundigheid, integriteit, professionaliteit, gelijkwaardigheid, passie en plezier combineren we om de beste resultaten te behalen. Per project bepalen we wie de beste match is. Wij stellen graag ons kernteam aan u voor:

 • Leo Sonneveld

  Coach, Facilitator, Trainer, Conflictbemiddelaar

  06 2631 4406

  Human Treasures® is opgericht op 9 september 1999 door Leo L. Sonneveld MBA. Hij werkt als coach, facilitator, trainer en sparring partner en gaat graag met u in gesprek. Samen met u verkent hij welke problemen u ervaart en wat u het liefst wilt bereiken. Voor uzelf en voor uw organisatie. In de 25 jaar dat hij in de financiële sector werkzaam was vervulde hij verschillende uitvoerende en leidinggevende functies op het gebied van ontwikkeling van mensen, processen en systemen. Daarnaast brengt hij 20 jaar ervaring in andere sectoren met zich mee in de zakelijke dienstverlening, handel & industrie, overheid, woningbouwcorporaties, zorgsector en onderwijs.

  Leo doet met u de intake en maakt een schriftelijke offerte met voorstel voor de beste aanpak en match uit ons netwerk.

 • Anita Paalvast

  Trainer, Facilitator, Coach

  Anita Paalvast ondersteunt managers en teams bij het vergroten van hun gezamenlijke en persoonlijke effectiviteit in communicatie, leiderschap en samenwerking. Het is haar passie om mensen hun innerlijke kracht te laten ontdekken en inzetten via hun fysieke intelligentie, een dimensie die steeds meer aan terrein wint op gebied van gedrags- en cultuurverandering. Anita geeft samen met Leo onder andere de training WinWinCommunicatie met Aikido. Anita heeft internationaal gewerkt als risicomanager in de financiële sector. Zij combineert haar ervaring in het bedrijfsleven met haar jarenlange ervaring op de mat als Nederlandse topvrouw in de krijgskunst Aikido.

 • Carien Everwijn

  Coach, Trainer, Conflictbemiddelaar

  Carien Everwijn is een zeer ervaren HR adviseur, coach en counsellor. Zij heeft meer dan 25 jaar gewerkt bij één van de grootste financiële instellingen van Nederland waar zij onder andere verantwoordelijk was voor training en advies aan senior management en ander personeel. Met name op het gebied van interpersoonlijke kwesties, carrière, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap,  performance en change management. Carien combineert in haar coaching werk haar eigen ervaring met paarden. Datgene wat zij aan mensen kunnen leren en toevoegen.

 • Madjori Veldema

  Coach, Facilitator

  Madjori Veldema is zeer een ervaren coach en facilitator met een brede HR achtergrond. Zij is personeel- & organisatieadviseur, kwaliteit- en procesmanager en risicoadviseur geweest. Verder heeft ze gewerkt als trainer/ontwikkelaar, workshopbegeleider en procesbegeleider (facilitator) in binnen- en buitenland. Zij is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches - NOBCO en Coaching Nederland.

 • Joost Seijsener

  Adviseur Werving & Selectie 3.0, Begeleider

  Joost Seijsener vervult uw werving- en selectiebehoefte. Hij gebruikt hierbij zijn zelf ontwikkelde JBMW-aanpak Werving & Selectie 3.0. Joost is ook adviseur en begeleider bij het vergroten van studiesucces in het mbo en hbo. In het mbo begeleidde hij studenten bij beroepspraktijkvorming en gaf hij lessen over solliciteren. In het hbo doceerde Joost de vakken HRM en onderzoeksvaardigheden (inclusief basiscursus statistiek en SPSS). Ook begeleidde Joost studenten bij stage en afstuderen. 

 • Theo Labrujere

  Vertaalkundig-marketeer

  Theo Labrujere zorgt voor effectieve communicatie en informatie naar alle stakeholders rondom werkklimaatprojecten. Hij combineert zijn vertaalkundige achtergrond (UvA) met zijn opleiding en ervaring op het gebied van marketing, PR en IT om leemtes te identificeren tussen uw communicatie en het beoogde effect bij uw doelgroep(en). Hij weet deze te vertalen naar content die rekening houdt met de waardepatronen van uw doelgroep zodat de boodschap echt over komt. Als duurzaam vertaalkundig marketeer focust hij op de werkelijke behoeften van de stakeholders binnen het project.

 • Lean Six Sigma Groep

  LSS Implementatie, Coaching en Training

  Suzanne Meinen en Chris Snellen van Vollenhoven zijn beide Master Black Belt binnen de Lean Six Sigma Groep. Leo Sonneveld heeft bij hen de Black Belt opleiding gevolgd. Als er tijdens projecten behoefte ontstaat aan doorleefde Lean Six Sigma deskundigheid betrekken wij bij voorkeur Suzanne en Chris. Anita Paalvast en Leo Sonneveld verzorgen de Lean Communicatie Kata training voor de Lean Six Sigma Groep.